Om os

HVEM ER VI

Foreningen blev grundlagt i 2008, hvor en del herboende shia-muslimer, som gennem egne midler, samt private donationer, købte bygningen på Hejrevej 38, 2400, København NV.

Bygningen rummer en lang række lokaler til forskellige aktiviteter, hvorfor der er god plads til alle typer arrangementer, alt fra afholdelse af religiøse ceremonier, til foredrag, diskussionsaftner, fest, eller blot spirituel fordybelse.

FORMÅL

Formålet med foreningen er at skabe et bredt kulturelt, socialt samt religiøst fælleskab for enhver der bekender sig til det shia-muslimske tro. Netop derfor, henvender foreningen sig til hele det shia-muslimske samfund, uanset køn, alder eller nationalitet, og rummer dermed shia-muslimer fra mange forskellige samfundsgrupper.

VISION

  • At sikre tilgængeligheden af et sted, som året rundt afholder samtlige shia-muslimske ceremonier og ritualer.
  • At etablere et stærkt og solidt akademisk grundlag for den fremtidige shia-muslimsk generation.

MISSION

At danne et fælles grundlag som afdækker shia-muslimers interesser. Dette ved at tilbyde et sted til afholdelse af religiøse ceremonier og højtider, samt sociale forsamlinger og samvær. Ikke desto mindre bidrage til eksemplarisk integration i det danske samfund som går hånd i hånd med bibeholdelse af den shia-muslimske teologi hos den enkelte individ.